Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan rendelhetek?

Ha tudod milyen színből szeretnéd a kutyacsontot akkor elég telefonon vagy egyszerű e-mailben rendelned. Viszont, ha bizonytalan vagy a színek összeállításában, akkor segítségedre van a „tervezd meg” menüpontunk ahol a kiválasztott alsó illetve felső huzatok kiválasztása után látni fogod a látványtervét a fekhelynek. Ezután nincs más dolgod mint a „rendeld meg” tappancsra kattintva kitölteni a megrendelő lapot és elküldeni a rendelésed.

Mennyi időt kell várni a kutyusomnak, hogy egy ilyen kényelmes fekhelye legyen?

Általában 2-3 nap alatt elkészülnek a fekhelyek és ezután lehet átvenni őket a bemutatótermünkben vagy kérni szállítását a megadott címre. Természetesen megrendeléskor felvesszük a kapcsolatot mindenkivel és pontos időt tudunk mondani az elkészülésről. Bemutatótermünkben raktárról nem tudunk adni fekhelyeket, mert mindegyik egyedileg készül – de ha sürgősebb lenne mint az általunk mondott nap akkor állunk elébe a teljesítésének.

Hogyan tisztítható kedvencem fekhelye?

Minden egyes kutyacsont fekhely cserélhető huzattal készül így könnyen tisztíthatód kedvenced fekhelyét mosógépben 40 fokon mosva. Kisebb szennyeződésnél: az alsó huzat egy impregnált anyag amit elég egy nedves ronggyal vagy szivaccsal áttörölni. A felső huzatot is lehet tisztítani szivaccsal vagy finom sörtéjű kefével, de célszerű a huzatot levenni a tisztítás és száradás idejéig.

Hogyan fizethetek?

A megrendelés leadásánál ki tudod választani a fizetési módod. Személyes átvétel esetén bemutatótermünkben készpénzben, házhoz szállítás kérése esetén utánvéttel illetve előreutalással tudsz fizetni. Minden esetben mikor leadod a rendelésed és felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetjük a fizetési módot. Előre utalással történő fizetés esetén amint beérkezik az összeg a számlaszámunkra úgy megkezdjük a gyártást majd a szállítást.

Van-e lehetőség 100% vízhatlan kutyacsontot rendelni?

Természetesen van rá lehetőség, mivel egyedileg gyártott termékről van szó. Ilyen esetben a megrendelő lapon fel kell tüntetni, hogy az alsó és felső huzat ugyanabból az anyagból legyen. Amit tudni érdemes, hogy a vízlepergetős anyag nem annyira rugalmas mint a plüss szőrme borítás, de kényelemben ugyanazt biztosítja a kutyusnak.

Hol tudok beszerezni töltőanyagot, ha szükségem lenne utántöltésre?

Tőlünk is rendelhetsz utántöltésre polisztirol gyöngyöket, de ez külön nincs feltüntetve az oldalunkon. Ha szükséged van rá akkor telefonon vagy e-mailben fel tudjuk venni a rendelésed.